SEO scan aanvragen

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk potentiƫle klanten aantrekken met je website en dan is het goed om te weten of deze daar optimaal voor is ingericht en wat er beter kan. Een prima methode om dit te achterhalen is het aanvragen van een alles in een SEO scan pakket. Hiermee krijg je naast het juiste advies ook direct iemand die daarmee aan de slag gaat.

Wat krijg je per pakket?

We maken niet alleen de analyse maar gaan ook aan de slag met je website. Dit pakket is een all-in pakket waarbij we een adviseur en programmeur beschikbaar hebben. Samen bekijken we hoe we het meeste uit je pakket kunnen gaan halen. Voor deze zoekmachine optimalisatie (SEO) scan gaan we onder andere kijken naar de volgende punten:

  • Huidige positie in Google

    Hier zien we hoe hoog je website scoort in Google en met welke zoekwoorden je gevonden wordt. En wat je concurrenten doen op dit gebied.
  • Kansen voor een hogere notering in Google

    Hierbij doen we ook een zoekwoorden-analyse zoals het zoeken van alternatieve keywords en welke zoektermen potentiƫle klanten gebruiken.
  • Verbeterpunten voor je website

    Dit kunnen technische problemen zijn waar oplossingen voor bedacht moeten worden, maar ook zaken als on-site SEO of onvoldoende linkbuilding.

Indien je alleen iemand zoekt die de scan zal doen en wil je zelf de aanpassingen maken dan is dit pakket niet geschikt voor je.

Waarom het Jenda seo pakket

Bij de meeste partijen krijg je een scan resultaat en dan kun je daarmee aan de slag echter is dit zo ingewikkeld dat je nog niet weet waar je aan toe bent. Bij Jenda krijg je niet alleen advies maar ook direct technische ondersteuning, we maken de aanpassingen op de website waardoor je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wil je eerst naar ons toe komen om eerst kennis te maken? Dan verwelkomen we je graag in het Business Center Gemert voor een vrijblijvend gesprek.