SEO scan aanvragenJe wilt natuurlijk zoveel mogelijk potentiƫle klanten aantrekken met je website en dan is het goed om te weten of deze daar optimaal voor is ingericht en wat er beter kan. Een prima methode om dit te achterhalen is het aanvragen van een gratis SEO scan bij Jenda.

Wat gaat er bekeken worden in de SEO scan?

Voor deze zoekmachine optimalisatie (SEO) scan gaat er gekeken worden naar de volgende punten:

  • Huidige positie in Google

    Hier zien we hoe hoog je website scoort in Google en met welke zoekwoorden je gevonden wordt. En wat je concurrenten doen op dit gebied.
  • Kansen voor een hogere notering in Google

    Hierbij doen we ook een zoekwoorden-analyse zoals het zoeken van alternatieve keywords en welke zoektermen potentiƫle klanten gebruiken.
  • Verbeterpunten voor je website

    Dit kunnen technische problemen zijn waar oplossingen voor bedacht moeten worden, maar ook zaken als on-site SEO of onvoldoende linkbuilding.

Deze checkup is gratis en zal worden uitgevoerd door een site specialist die jouw website uitgebreid gaat bekijken.

Hoe gaat het verder na de SEO scan?

Je krijgt een aantal suggesties zodat je weet waar de kansen liggen om beter te kunnen scoren in Google. Daarnaast krijg je een advies over welke vervolgstappen er mogelijk zijn voor betere resultaten. Wil je naar ons toe komen om de resultaten nader te bespreken, dan verwelkomen we je graag geheel vrijblijvend in het Business Center Gemert voor een vrijblijvend gesprek. Daar maken we graag een uitgebreidere analyse voor je en bespreken de kansen voor jouw website. Indien gewenst kan Jenda daarna aan de slag gaan voor je. Vraag nu de gratis SEO scan aan!