Website verkopen?

Veel bedrijven en particulieren die lang een website hebben gehad en ermee willen stoppen verwijderen simpelweg hun website. Dit is niet altijd handig, in veel gevallen vertegenwoordigd deze website nog een bepaalde waarde. Er zijn sites die enkele duizende euro's waard zijn die simpelweg de prullenbak in gaan.

Of je nu een site hebt die maandelijks inkomsten oplevert of je bent klaar met je hobby en vraagt je af of de gemaakte website nog iets waard is. We kijken graag voor je of deze website nog een bepaalde waarde vertegenwoordigd. We publiceren het adres niet online, je aanvraag zal vertrouwelijk worden behandeld en er komen geen kosten bij kijken.

Hoe we te werk gaan: Na het ontvangen van je aanvraag bekijken we wat de waarde is van je site afhankelijk van de o.a. de volgende factoren: huidige inkomsten, hoe de site in de zoekmachines staat, ontwerp van je site, de toekomstige mogelijkheden, het aantal bezoekers op je site, of de site technisch in orde is en of er leden zijn ingeschreven bij je website.

Hoe kun je je website het beste verkopen? Het lijkt aannemelijk dat het verstandig is om de website goed onder handen te nemen en een laatste update te geven voor de verkoop, echter is dit vaak niet verstandig. Er komen behoorlijk wat kosten kijken bij het updaten, dit krijg je er meestal niet uit bij de verkoop van een site. Daarnaast worden urls bij wijzigingen vaak aangepast wat een negatieve invloed heeft op hoe de site in de zoekmachines gevonden kan worden. Verder kun je overwegen om je sie aan te bieden op een veiling site zoals ebay. Als dit geen probleem is kun je dit altijd proberen, let wel op dat de kosten vaak gegarandeerd zijn en de verkoop niet. Wil je dat je site terecht komt bij een partij met veel ervaring dan ben je bij jenda op het juiste adres.

Benieuwd naar wat we kunnen bieden voor je website? Vul het formulier hieronder in en dan gaan we voor je kijken wat we voor je kunnen betekenen. Zouden we zelf geen bod willen doen dan bespreken we hoe je het beste je website kunt verkopen, deze dienst is volledig gratis. Voor sites die niet aan ondergestelde wensen voldoen kunnen we helaas niets betekenen.

Op dit moment zijn we op zoek naar de volgende sites:
- Inhoud sites met 50+ pagina's met als doel reclame inkomsten.
- Websites die een (gratis of betaalde) online dienst leveren.

Sites waar we helaas niets mee kunnen:
- Webshops (Uitzondering: shops die meubilair verkopen.)
- Sites met weinig inhoud of niet unieke inhoud.