Website verkopen aan Jenda?

Momenteel zoeken wij websites:

  • met als doel reclame inkomsten of
  • 100% online diensten
Veel bedrijven en particulieren die willen stoppen met hun zakelijke of hobby website verwijderen deze simpelweg van het internet. Daarmee gooien ze soms onbewust ook geld weg, want sommige websites hebben nog wel degelijk waarde, soms oplopend tot duizenden euro’s. Het kan dus verstandig zijn jouw site te verkopen!

Nadelen bij verkoop via veilingen

Een website verkopen gebeurt vaak op veilingsites. Nadeel is dat in veel gevallen de verkoop niet gegarandeerd is, maar de kosten en de moeite wel. Verder is de verkoop openbaar en komt het vaak voor dat gegevens zichtbaar of opvraagbaar zijn voor iedereen die zo’n veilingsite bezoekt.

Website verbeteren voor de verkoop?

Bij verkoopplannen van je website zou je geneigd kunnen zijn de site nog eens goed onder handen te nemen en een laatste update te geven voor de verkoop, dit is echter vaak niet verstandig. Er komen behoorlijk wat kosten kijken bij het updaten, die je er meestal niet meer uitkrijgt bij de verkoop van je site. Daarnaast worden urls bij wijzigingen vaak aangepast wat een negatieve invloed heeft op de vindbaarheid van de site in de zoekmachines.

Gratis en vertrouwd je website verkopen aan Jenda

Wil je dat je site terecht komt bij een partij met veel ervaring dan ben je bij Jenda op het juiste adres. We kijken graag voor je of jouw website nog een bepaalde waarde vertegenwoordigd en daarmee de website verkopen ook echt een reële optie is. We publiceren het adres niet online, je aanvraag zal vertrouwelijk worden behandeld en er komen geen kosten bij kijken. Na het ontvangen van je aanvraag bekijken we wat de waarde is van je site, afhankelijk van onder andere de volgende factoren: de huidige inkomsten, hoe de site in de zoekmachines staat, het ontwerp van je site, de toekomstige mogelijkheden, het aantal bezoekers op je site, of de site technisch in orde is en of er leden zijn ingeschreven bij je website

Meer weten?

Benieuwd naar wat we kunnen bieden voor je website? Vul snel het aanvraagformulier in en we gaan bepalen wat je site nog waard is. Zouden we zelf geen bod willen doen dan bespreken we hoe je dan het beste je website kunt verkopen, deze dienst is ook volledig gratis. Zo is je aanvraag dus altijd lonend!

Direct aanvraag invullen