Website support

Website support

De basis van een goede website hangt af van goed onderhoud. Het is van belang dat de website een stevige basis heeft en goed blijft presteren door de jaren heen. Bij Jenda kunnen wij u helpen op het gebied van ‘website support’. Van bedrijven die regelmatig ondersteuning nodig hebben bij het onderhoud van hun website(s) tot aan designers die graag hun aanbod verruimen; Wij helpen u graag met o.a. zoekmachine optimalisatie, technische onderdelen en het bouwen en beheren van uw websites.

Wij zorgen voor een stevige basis van uw website en u heeft tijd over om zich te focussen op de zaken die u het liefste doet.

Technisch beheer

De technische kant van het beheer wordt verdeeld over verschillende personen. Er blijft echter maar 1 aanspreekpunt, waardoor het allemaal erg overzichtelijk blijft. Samen met verschillende freelancers en bedrijven gaan wij op zoek naar een passende technische basis voor uw website.

Wij hebben een erg uitgebreid netwerk op het gebied van het technische beheer van websites. Voor verschillende gebieden en problemen zijn er meer dan genoeg contacten om u van dienst te zijn. Op deze manier staat er altijd een expert klaar om u te helpen met de technische kant van uw website. Zelf verschillende zaken uitzoeken en vergelijken is daarom ook niet meer nodig.

Zoekmachine indexering

Zoekmachine indexering is van groot belang om bezoekers vanuit de zoekmachines te verwelkomen op uw website. Door aan de slag te gaan met zowel on-site SEO als off-site SEO (linkbuilding) zorgen wij ervoor dat uw website op de juiste manier wordt opgenomen in de zoekmachines.

E-Mail beheer

Bij een goede website hoort natuurlijk ook een goed e-mailsysteem. Bij uw website zorgen wij ervoor dat er een bijbehorend e-mailadres en systeem wordt aangemaakt. Voor het beheren van alle aspecten die te maken hebben met uw e-mail maken wij gebruik van Google Apps voor bedrijven. Deze tool is overzichtelijk en erg betrouwbaar. Wij sluiten u graag aan op deze diensten en helpen met alle plezier mee aan het opzetten en beheren van uw e-mail.

Laat u graag het website beheer aan ons over? Of heeft u toch nog een paar vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Telefoon: 0404 020 800
E-mail: paul@jenda.nl