Website onderhoud

Website onderhoud

De basis van een goede website hangt af van goed onderhoud. Het is van belang dat de website een stevige basis heeft en goed blijft presteren door de jaren heen. Bij Jenda kunnen wij je helpen op het gebied van ‘website onderhoud’. Van bedrijven die regelmatig ondersteuning nodig hebben bij het onderhoud van hun website(s) tot aan designers die graag hun aanbod verruimen; Wij helpen je graag met o.a. zoekmachine optimalisatie, technische onderdelen en het bouwen en beheren van jouw websites.

Wij zorgen voor een stevige basis van jouw website en je hebt tijd over om je te focussen op de zaken die je het liefste doet.

Technisch beheer

De technische kant van het beheer wordt verdeeld over verschillende personen. Er blijft echter maar 1 aanspreekpunt, waardoor het allemaal erg overzichtelijk blijft. Samen met verschillende freelancers en bedrijven gaan wij op zoek naar een passende technische basis voor jouw website.

Wij hebben een erg uitgebreid netwerk op het gebied van het technische beheer van websites. Voor verschillende gebieden en problemen zijn er meer dan genoeg contacten om je van dienst te zijn. Op deze manier staat er altijd een expert klaar om je te helpen met de technische kant van jouw website. Zelf verschillende zaken uitzoeken en vergelijken is daarom ook niet meer nodig.

Zoekmachine indexering

Zoekmachine indexering is van groot belang om bezoekers vanuit de zoekmachines te verwelkomen op jouw website. Door aan de slag te gaan met zowel on-site SEO als off-site SEO (linkbuilding) zorgen wij ervoor dat jouw website op de juiste manier wordt opgenomen in de zoekmachines.

E-Mail beheer

Bij een goede website hoort natuurlijk ook een goed e-mailsysteem. Bij jouw website zorgen wij ervoor dat er een bijbehorend e-mailadres en systeem wordt aangemaakt. Voor het beheren van alle aspecten die te maken hebben met je e-mail maken wij gebruik van Google Apps voor bedrijven. Deze tool is overzichtelijk en erg betrouwbaar. Wij sluiten je graag aan op deze diensten en helpen met alle plezier mee aan het opzetten en beheren van je e-mail oplossing.

Laat je graag het website beheer aan ons over? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Telefoon: 0404 020 800
E-mail: paul@jenda.nl

Of doe de geheel gratis site scan en zie wat we voor je kunnen betekenen.

Start gratis site scan