Op zoek naar een stageplaats in Gemert?

We zijn op zoek naar stagiair(e)s vanaf MBO-niveau die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van webdesign en content writing, programmeren (PHP, CSS, HTML5), sales of online marketing. Bel of mail ons gerust om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Stage met mogelijkheden

Jenda is een internetbedrijf dat naast het verzorgen en promoten van websites van anderen ook een aantal eigen projecten heeft. Deze bieden volop mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld programmeren, design en content. Voorbeelden van deze nog te optimaliseren websites zijn onder andere: write2me.nl, geldcrisis.nl en beschuitmetmuisjes.nl. Er is dus onbeperkt werk aanwezig op diverse terreinen en daarmee voldoende mogelijkheden voor een uitdagende stage.

Carrièreswitch

Ben je niet tevreden met je huidige vak en wilde je altijd al in dit vakgebied actief zijn? Doe bij ons de ervaring op die je nodig hebt om een stapje verder te komen; dit kan ook parttime of in de avonduren.

We zijn gevestigd in het Business Center Gemert aan de Scheiweg 26 te Gemert. Kom gerust eens langs om te kijken of we een passende stageopdracht voor je kunnen maken.

Bel naar 040 - 4020800 of mail naar paul@jenda.nl om een afspraak te maken.