Op zoek naar een SEO specialist?

Bovenaan staan in google is een belangrijk onderdeel van online marketing. Een seo specialist kan je helpen met uitleg zodat de inhoud die je maakt hoger in google komt te staan. Daarnaast kan deze je helpen met het in kaart brengen van de mogelijkheden en het opsporen van fouten op je website of het verkrijgen van de juiste backlinks.

Bij Jenda kunnen we dit allemaal voor je regelen, je krijgt iemand toegewezen met veel ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Deze gaat met jouw project aan de slag om ervoor te zorgen dat er meer bezoekers via de zoekmachines op je website terecht komen. Graag meer weten? Doe onze gratis site scanof kom langs in Gemert.
Bel naar 0 404 020 800 om een afspraak te maken.

Linkbuilding

De tijd dat je met alleen het aanmelden van je site bij google goede resultaten kreeg is ver achter ons. Google ziet een link naar jouw site op een andere website als een stem voor jouw website, het is dus handig veel links te regelen. Voorheen was het kopen van 1000 linkjes op een chinese site voor een paar euro voldoende. Op dit moment ziet google dat dit niet klopt en kent geen waarde toe aan dit soort links, soms krijg je zelfs een straf van google doordat het je uit de resultaten haalt, let dus op wat je koopt.

Als je nog nooit links naar je website hebt gehad en er komen 1000 links in 1 dag naar je site te staan dan weet google dat je vals speelt. Bovendien kijken ze naar een grote reeks andere factoren waardoor ze zien of iets natuurlijk is of niet. Als hobby linkbuilder ken je niet al deze factoren, het is raadzaam dit over te laten aan professionals.

Veel website beheerders weten dat het verkrijgen van backlinks essentieel is, maar welke links zijn waardevol en welke links heb je liever niet naar je site toe wijzen. Een seo specialist heeft de juiste kennis & tools om te kunnen zien welke link waardevol is en welke minder. Door een seo specialist in te schakelen bent u verzekerd van goede links naar uw website.

Het vinden van websites met authoriteit en contact met ze leggen om links op hun websites op te nemen is een tijdrovende klus. Het is handig als je weet welke links je nodig hebt zodat je tijd stopt in links die ook daadwerkelijk voor resultaat gaan zorgen.

Indexerings problemen

Staat je site wel in de resultaten maar krijg je geen bezoekers? Staat je site op pagina 10 in de resultaten? Al deze problemen zijn vrij eenvoudig te verhelpen door een specialist bij Jenda SEO Gemert. Ook kunnen de volgende problemen eenvoudig worden opgelost:
- Beschrijvingen in google kloppen niet.
- Alle beschrijvingen in google zijn hetzelfde.
- De verkeerde pagina van je site staat bovenaan.
- Je sitelinks in google bevatten pagina's die niet in google mogen staan.
Ook een indexeringsprobleem? Bel, mail of gebruik de site scan om duidelijkheid te krijgen.

SEO Training

Veel bedrijven hebben wel iemand in huis die iets aan de website doet bijvoorbeeld teksten schrijven voor op de website of het beheren van de adwords campagne maar een seo specialist is zelden aanwezig. Door het aanspreekpunt van de website van het bedrijf te trainen in zoekmachine optimalisatie kun je beter inschatten wat er van belang is en je werkzaamheden efficienter inrichten. Wil je graag een 1 op 1 training in Gemert of op locatie dan horen we dit graag van je.

Zoekmachine optimalisatie monitoring

Als er regelmatig nieuwe inhoud op je website wordt geplaatst dan wil je graag dat deze ook gevonden kan worden en dat deze seo technisch goed in elkaar zit. Daarnaast is het handig om te weten waar je potentiƫle klanten op zoeken zodat je weet wat voor inhoud je moet maken om klanten te werven. Een seo specialist kan precies zien welke zoektermen worden gebruikt, met deze kennis is het eenvoudiger de juiste inhoud te maken en nieuwe klanten te werven.

Het vinden van partners om links mee te ruilen en het aanvragen van links op websites is tijdrovend. Als na het plaatsen van een link niet regelmatig word gecontroleerd of de link nog aanwezig is dan heb je kans dat een site beheerder deze per ongeluk van de site haalt. Goede links waar veel tijd in heeft gezeten om te verkrijgen kunnen zomaar ongemerkt van de site worden gehaald. Het gevolg hiervan is dat je resultaten ook minder worden, het is eenvoudiger links te monitoren en te behouden dan nieuwe toe te voegen. Monitoring is daarom belangrijk om te blijven doen.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Telefoon: 0404 020 800
E-mail: paul@jenda.nl

Liever eerst een voorproefje van wat we voor je kunnen betekenen, start dan de gratis site scan.

Start gratis site scan