Onsite SEO

On-site SEO is het stukje zoekmachine optimalisatie dat plaatsvindt op jouw website zelf. De factoren die te maken hebben met on-site SEO zijn van invloed op de ranking van jouw website in de zoekmachines. Hierbij kan gedacht worden aan de juiste code, geoptimaliseerde webteksten en het gebruiken van de juiste titels. Hoe beter deze factoren worden geoptimaliseerd, hoe beter de website vindbaar zal zijn in de zoekresultaten.

On-site SEO bestaat uit veel verschillende factoren en het is van belang om deze punten zo goed mogelijk te optimaliseren. Bij Jenda gaan wij daar graag mee aan de slag.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

We gaan op zoek naar de on-site SEO punten waar jouw website nog niet volledig is geoptimaliseerd. Vervolgens pakken we deze punten aan en optimaliseren we de pagina’s voor de bijbehorende zoekwoorden. Zo zal niet alleen de vindbaarheid van jouw website verbeteren, maar zal de website ook meteen een stuk overzichtelijker zijn voor jouw bezoekers. Een snelle website en het gebruik van de juiste teksten zorgt niet alleen voor waardering in de ogen van de zoekmachines, maar ook in de ogen van jouw bezoekers.

Meer weten over hoe wij je van dienst kunnen zijn op het gebied van on-site SEO? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 0404 020 800
E-mail: paul@jenda.nl

Weten waar je kansen liggen? Doe onze gratis site scan.

Start gratis site scan