Onsite SEO

Onsite SEO

On-site SEO is het stukje zoekmachine optimalisatie dat plaatsvindt op uw website zelf. De factoren die te maken hebben met on-site SEO zijn van invloed op de ranking van uw website in de zoekmachines. Hierbij kan gedacht worden aan de juiste code, geoptimaliseerde webteksten en het gebruiken van de juiste titels. Hoe beter deze factoren worden geoptimaliseerd, hoe beter de website vindbaar zal zijn in de zoekresultaten.

On-site SEO bestaat uit veel verschillende factoren en het is van belang om deze punten zo goed mogelijk te optimaliseren. Bij Jenda gaan wij daar graag mee aan de slag.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We gaan op zoek naar de on-site SEO punten waar uw website nog niet volledig is geoptimaliseerd. Vervolgens pakken we deze punten aan en optimaliseren we de pagina’s voor de bijbehorende zoekwoorden. Zo zal niet alleen de vindbaarheid van uw website verbeteren, maar zal de website ook meteen een stuk overzichtelijker zijn voor uw bezoekers. Een snelle website en het gebruik van de juiste teksten zorgt niet alleen voor waardering in de ogen van de zoekmachines, maar ook in de ogen van uw bezoekers.

Meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van on-site SEO? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 0404 020 800
E-mail: paul@jenda.nl