Linkbuilding

Linkbuilding

Inkomende linkjes vanaf andere websites hebben een grote invloed op de resultaten van uw website in de zoekmachines. Een relevante link vanaf een kwalitatieve website kan de ranking van uw website positief beïnvloeden. Het is daarom van belang om op zoek te gaan naar dit soort links vanaf andere websites.

Het bijhouden en monitoren van deze links is ook iets dat zeker niet vergeten mag worden. Het komt vaak al snel voor dat – zonder een goed beheer – het overzicht op de inkomende links al snel verloren wordt. Een goed beheer op het gebied van linkbuilding is daarom zeker van groot belang.

Tegenprestatie

Sommige websites linken graag naar uw website zonder hier iets voor terug te krijgen. Ze vinden uw website waardevol en bevelen het graag aan onder hun bezoekers. Deze websites bevinden zich helaas in de kleine meerderheid. Een grote meerderheid van de websites ziet graag iets terug in de ruil voor een link. Dit is ook niet heel vreemd, deze website-eigenaren willen immers ook graag de ranking van hun website verbeteren.

De tegenprestatie is daarom ook vaak om een link terug te plaatsen. Dit kan vanaf de website die u graag beter wilt laten scoren in de zoekmachines, maar het is een betere optie om hier een aparte website voor te maken, dit noemen wij een zogenaamde ‘terug link website’. Een website die gebruikt wordt om aan de tegenprestatie te voldoen.

Wij nemen het werk graag van u over

Het toepassen van linkbuilding is door de bovenstaande factoren niet altijd eenvoudig. Linkbuilding is veel werk en het is zeker iets dat niet zomaar even tussendoor wordt gedaan.

Bij Jenda doen wij dit echter dagelijks. Het verkrijgen van links van andere websites, het monitoren van de links en het creëren van een zogenaamde ‘terug link website’; Allemaal zaken waar wij graag mee voor u aan de slag gaan.

Wilt u meer informatie op het gebied van linkbuilding? Neem dan gerust contact met ons op.

Telefoon: 0404 020 800
E-mail: paul@jenda.nl